printlogo


استقبال مردم فیض‌آباد از شهید آخوندی در روز شهادت حضرت زهرا h
بازگشت فرمانده پس از 40 سال
مردم شهرستان مه‌ولات چند روز گذشته را میزبان شهیدی گمنام بودند. شهیدی که گرچه گمنام بود اما از فیض‌آباد (مرکز شهرستان) به هر روستا و آبادی این دیار که سفر کرد مردم برایش سنگ‌تمام گذاشتند. میهمان 19ساله‌ای که نه نام ونشانی داشت، نه پلاکی و نه کسی می‌دانست اهل کجاست. فرزند روح‌الله بودن کافی بود تا به جای تمام نام‌ونشان‌ها مردم مه‌ولات برای میهمان شهیدشان هم مادری کنند و هم پدری. میهمان چند روزه مه‌ولات عطر و بوی شهادت را با خود برای این شهرستان به ارمغان آورد. عطری که با آمدن میهمانی آشنا نسیم جهاد را برای هم‌ولایتی‌هایش سوغات آورد.

بازگشت فرمانده
سردار شهید علی‌اکبر آخوندی، فرمانده‌ گردان‌ سیف‌الله لشکر5 نصر گرچه روحش سال81نمادین تشییع و مزاری برای این شهید در بهشت حسین(ع) فیض‌آباد جای‌گذاری شد اما با پیدا شدن پیکر فرمانده در تفحص منطقه فکه، خانواده و همولایتی‌هایش این بار هم از او استقبال خواهند کرد و در سالروز شهادت حضرت زهرا(س) تا معراج بدرقه‌اش می‌کنند. 
 سردار شهید علی اکبر آخوندی‌ دهم خرداد 1341 در شهر فیض‌آباد به‌ دنیا آمد. پس‌ از اتمام تحصیلات دوره‌ راهنمایی‌ در زادگاهش، به‌ مشهد رفت‌. حضور او در مشهد سبب‌ آشنایی عمیقش با اندیشه‌های‌ انقلابی‌ شد.
علی‌اکبر پس‌ از گرفتن دیپلم‌ هنرستان، مشهد را ترک‌ کرد و به‌ فیض‌آباد برگشت‌ و به‌ همکاری‌ با بسیج‌ پرداخت‌. از شهریور1360 وارد سپاه‌ شد و خدمت ‌رسمی‌ خود در این نهاد را آغاز کرد. در جریان‌ یک‌ مأموریت‌ داخلی در مسیر نیشابور تصادف‌ کرد و پایش شکست و به مدت‌ 15 روز در بیمارستان‌ نهم‌ دی تربت‌حیدریه‌ بستری‌ بود. پس‌ از مرخص‌ شدن‌ از بیمارستان‌ پیش‌ از موعد مقرر گچ‌ پایش‌ را شکست‌ و عازم‌ جبهه‌ها شد. او در جبهه‌ فرماندهی‌ گردان‌ سیف‌الله در لشکر5 نصر را به‌ عهده‌ گرفت‌. اوج فعالیت سردار شهید علی‌اکبر آخوندی در جبهه‌ انهدام تانک‌ها و سنگرهای‌ جمعی‌ دشمن‌ با آرپی‌جی بود.
او سال‌1360 وقتی به مرخصی‌ آمد، ازدواج‌ کرد و اندکی‌ پس‌ از ازدواج‌ به‌ جبهه‌ بازگشت‌. شهید آخوندی پیش از شهادت، دو بار مجروح‌ شد.
او سرانجام در فروردین 1361 در منطقه‌‌ «شرهانی‌» (فکه) در حالی‌ که‌ نیروهای‌ تحت‌ امرش‌ را در صحنه‌ عملیات‌ هدایت‌ می‌کرد، همراه‌ با بیسیم‌چی‌ گردان‌ گرفتار دشمن‌ شد و پس از مجروحیت ‌نتوانست‌ به‌ عقب‌ برگردد. به مدت‌ 24ساعت‌ با وسایل‌ اندکی‌ که‌ داشت‌ جان‌ خودش‌ را حفظ‌ کرد. در این‌ مدت‌ با بیسیم‌ توانست‌ با نیروهای‌ خودی‌ ارتباط‌ برقرار و وضعیت‌ خود را گزارش‌ کند، اما تلاش‌ ‌ برای‌ نجات‌ او حاصلی‌ در بر نداشت‌. آخرین‌ جمله‌‌ او در ارتباطش‌ با صدای‌ ضعیف‌ این‌ بود که‌: «عراقی‌ها رسیدند...» به‌ این‌ ترتیب‌ سرنوشت‌ نامعلوم‌ او آغاز شد و در شمار مفقودالاثرهای‌ جنگ‌ تحمیلی‌ قرار گرفت‌.

تشییع در سالروز شهادت مادر شهدا
همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) امام جمعه شهر فیض‌آباد، سرپرست فرمانداری، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، فرماندهان نظامی و انتظامی و تنی چند از رؤسای اداره‌های شهرستان مه‌ولات با حضور در منزل سردار شهید علی‌اکبر آخوندی خبر شناسایی هویت این شهید والامقام که پیکرش به‌تازگی تفحص شده را به خانواده این شهید افتخارآفرین اعلام کردند.
علیرضا نامداری، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران مه‌ولات خاطرنشان کرد: شهید علی‌اکبر آخوندی فرمانده گردان‌ سیف‌الله در لشکر5‌ نصر و فرمانده شهید «نسیم افغانی» در دوران دفاع مقدس بوده است. (لازم به ذکر است شهید نسیم افغانی از شهدای معزز تبعه کشور افغانستان و فرزند میرزامحمد بود که در ۳۱سالگی از لشکر۵ نصر خراسان عازم جبهه‌های نبرد علیه رژیم بعث عراق شد و در نهایت پیکر مطهرش در منطقه عملیاتی والفجریک (فکه) تفحص و شناسایی شد. او رشادت‌های بسیار داشت و همرزمانش می‌گویند در عملیات پوتین به پا نمی‌کرد و با پای برهنه می‌جنگید).
او گفت: سال 81 روح شهید آخوندی والامقام در مراسمی به صورت نمادین تشییع و مزاری برای این شهید والامقام جای‌گذاری شد که براساس خواسته خانواده ایشان همزمان با سالروز شهادت حضرت زهرا(س) پیکر مطهرش در همین مزار به خاک سپرده می‌شود.