حسن علیپور نیز دیگر هنرمندی است که به عنوان مدرس گرافیک در این رویداد شرکت کرده است. او دبیر جبهه هنرمندان انقلاب اسلامی حراست و نخستین حضور خود در رویداد ملی سفینه النجاه را تجربه کرده است. علیپور کیفیت آثار طراحی شده توسط شرکتکنندگان را مطلوب دانست و گفت: «کیفیت آثار در حد خوب و قابل قبول بود اما میتوانست بهتر هم باشد. البته چون تجربههای اول برگزاری کارگاههای محصولمحور است، نیاز به زمان دارد تا میان هنرمندان جا بیفتد».
وی درباره انتخاب موضوعات این رویداد نیز افزود: «وقتی ما مسائل دینی و اعتقادی خود را با مسائل روز گره میزنیم و در کنار هم میبینیم میتواند در جامعه جریانساز باشد. این اتفاق در رویداد ملی سفینه النجاه رخ داده است. به عنوان مثال خیلی از شرکتکنندگان موضوع امام حسین(ع) و اربعین را با مسئله فلسطین تلفیق کردند.
اگر چنین حرکاتی در فضای هیئتها، پوسترها و پرچمهایشان باشد میتواند مؤثر واقع شود و به دغدغهمندان فرهنگی و اهل مذهب یک فضای فکری و فضای مؤثر ارائه دهد». این هنرمند مازندرانی برگزاری این رویداد ملی را اتفاق مبارکی دانست و علت آن را چنین توضیح داد: «این رویداد هنرمندان را در یک فضای جدید قرار میدهد.
این اتفاق مبارکی است که هم به هنرمندان کمک میکند و هم به جامعه و منجر به ترویج اعتقادات میشود. من کمتر رویدادی را سراغ دارم که به دنبال تولید محصول آن هم به صورت کاربردی باشد. اتفاق مثبت دیگر بالا بردن ظرفیت پذیرش است که منجر به حضور هنرمندان تازهکار و کمتجربه در کنار سایران شده تا فرصت نقشآفرینی داشته باشند».
علیپور در کنار این موضوع به نکات دیگری هم درباره برگزاری این رویداد اشاره کرد: «البته شاید بشود با یک برنامهریزی دقیقتر اتفاق بهتری را رقم زد. اگر بخواهم شفافتر بگویم موضوع این است که پروژهها باید پروژههای واقعی باشد. به این صورت که از قبل با تولیدکنندگان و طراحان صحبت شده باشد و بدانیم نیاز واقعی جامعه چیست و به سمت تولید همان محصولات برویم. در این صورت خروجی رویداد کاربردی و قابل استفاده خواهد
بود».